Puppyren [Uitverkoop] 18x de beste van juni 2024! (2024)

Een puppyren is een product dat je in veel Nederlandse huishoudens zal zien staan. Dat komt omdat een puppy ren allerlei voordelen op kan leveren. Je leert alles wat je moet weten over dit product in dit blog.

In dit artikel nemen wij jou mee in de beste puppyren van 2024. Ook leggen we uit waarom een puppyren zo belangrijk is in de opvoeding van je pup en waar je op moet letten bij het kopen van een puppyren.

We sluiten af met wat tips over hoe je een ren voor puppy’s het beste schoon kan maken. Veel leesplezier en vragen zien we graag in de comments onderaan deze pagina.

Inhoudsopgave

  1. De beste puppyren van 2024
    • Puppyren binnen
    • Puppyren buiten
    • Puppyren opvouwbaar
  2. Onze top 5 puppyrennen
    • Premium Topmast puppyren
    • Tectake Puppyren
    • Opvouwbare puppyren van Tectake
    • Puppyren van MaxxPet
    • Puppyren van Adori
    • Waarom luisteren naar ons?
  3. Wat is een puppyren?
  4. Waarom een puppy ren aanschaffen?
    • Creëer een eigen plekje voor jouw puppy
    • Ook voor andere kleine dieren, zoals katten of konijnen, geschikt
    • Perfect voor onderweg
    • Voor iedere situatie een geschikte puppy ren
  5. Puppyren kopen? Houd hier rekening mee
    • Van welk materiaal is de ren gemaakt?
    • Hoe groot moet de puppyren zijn?
    • De prijs van de ren
    • Wil je de ren binnen of buiten gebruiken?
    • Ervaringen van andere mensen
    • Een tijdelijke of vaste ren?
  6. Hoe maak je een puppyren schoon?
  7. Hoe leer je jouw puppy aan in de ren te gaan?
  8. Ren voor puppy – veelgestelde vragen

De beste puppyren van 2024

Bij al onze productonderzoeken kijken we standaard naar een aantal punten. Je kan hierbij denken aan de prijs, kwaliteit, voor- en nadelen, reviews van andere mensen en populariteit.

Door naar deze punten te kijken, zijn wij ervan overtuigd dat we jou de beste producten kunnen laten zien.

We nemen je hieronder mee in de beste puppyren van 2024, waarbij de prijs oploopt van laag naar hoog! Hierbij is gekeken naar producten voor binnen, voor buiten en opvouwbare producten. Zo zit er voor iedereen wel wat tussen.

Goed om aan te geven: de producten hieronder zijn in diverse maten en groottes te verkrijgen. Klik even op “controleer prijs” om de juiste grootte te vinden.

Puppyren binnen

Ben jij van plan om de puppy ren binnen te plaatsen? Bekijk dan hieronder de top 6 van dit moment!

Puppyren buiten

Ook als jij je puppyren buiten wilt plaatsen, hebben wij aan je gedacht ;). Hieronder ontdek jij de 6 beste rennen voor buiten die je momenteel kan vinden.

Puppyren opvouwbaar

Vind jij het belangrijk om een puppy ren makkelijk op te kunnen bergen? Bekijk dan een opvouwbare puppyren, waarvan je de 6 beste hieronder kan zien.

Onze top 5 puppyrennen

Na het zien van bovenstaande producten, heb je (hopelijk) al een keuze kunnen maken. Is dat nog niet het geval? Bekijk dan hieronder onze top 5, op basis van reviews en ervaringen van andere mensen!

Op die manier kan jij een product kiezen dat zichzelf al bewezen heeft én dat andere hondeneigenaren ook top vinden. Een beter product ga je dus bijna niet vinden.

We zullen per product een review van één van de kopers vermelden, welke van bol.com vandaan komt. Zo weet je in ieder geval hoe andere mensen denken over het item.

Premium Topmast puppyren

Momenteel één van de meest populairste puppy rennen op Bol.com, de Premium Topmast puppyren. Deze ren krijgt 4,5 van de 5 sterren en meer dan 70 reviews.

Deze Topmast puppyren bestaat uit 8 delen, waarvan 1 paneel een deur bevat. Elk deel is 80 centimeter breed, dus deze achthoekige puppytent heeft een omvang van 6,4 meter. De ren is hierboven is 80 centimeter hoog, echter heb je op bol.com diverse afmetingen.

Omdat het een heavy Duty metalen frame is, kan dit product ook tegen een flinke stoot. Ook is het eenvoudig op te zetten en zal je geen gereedschap nodig hebben.

Deze stevige puppyren is helaas niet geschikt voor buitengebruik, vanwege oxidatie. Let hier dus op wanneer je dit product aanschaft. Mocht je dus op zoek zijn naar een populaire puppyren voor binnen, kies dan voor deze Topmast puppyren!

Makkelijk op te zetten; makkelijk verplaatsbaar; goed uit te breiden; goede prijs-kwaliteitsverhouding.

EvanDriel

Tectake Puppyren

De puppykennel van Tectake is ook één van de hardlopers op Bol.com. Dit product krijgt 4,3 van de 5 sterren en heeft daardoor een hoge beoordeling.

Deze Tectake puppyren is 1,25 meter lang, 85 centimeter breed en 70 centimeter hoog, eenvoudig in- en uit elkaar te halen en de deur heeft ook nog eens een dubbele vegrendeling. Vanwege de vorm en het stalen materiaal, is deze puppykennel erg robuust.

Deze ren is zowel geschikt voor binnen als voor buiten, vanwege de robuuste hamerslagcoating. Perfect voor jouw pup dus.

Veilige kennel. Kan buiten blijven staan vanwege het sterkte gehamerde metaal. Kunnen niet alleen pups in maar ook twee of drie kleine hondjes. Mijn Jack Russell zit er in vanwege dat ik dan fijn kan tuinieren of rustig in de tuin kan zitten zonder dat ik op moet letten dat mijn hond gaat graven of planten gaat eten. Echt een goede uitkomst en kan makkelijk uit elkaar gehaald worden.

jiep

Opvouwbare puppyren van Tectake

Met de opvouwbare puppyren van Tectake, weet je dat je goed zit. Dit product krijgt momenteel 4,2 uit 5 sterren en meer dan 15 reviews op bol.com. Het komt niet voor niets terug in onze top 5.

Deze ren is 115 centimeter lang, 115 centimeter breed en 58 centimeter groot. Hierdoor is het geschikt voor veel verschillende puppy’s. Ook leuk om te benoemen is dat je tijdelijk een gratis draagtas meegeleverd krijgt.

Deze puppyren hond is ideaal voor binnen én buiten. Het is namelijk een lichtgewicht ren, dat echter wel een stabiel metalen frame heeft. Met wat haringen kan je het bijvoorbeeld in je tuin verankeren en het is snel opgezet dankzij het pop-up systeem.

Jouw puppy kan door 2 in- en uitgangen in deze ren komen en met de draagtas kan je deze ren voor puppy overal mee naartoe nemen. Wat wil je nog meer?

We zijn heel tevreden met dit artikel. Makkelijk schoon te maken en (Tot nu toe) prima kwaliteit. Wij gebruiken deze puppyren voor onze Franse bulldog pup van 9 weken ipv een bench.

Joey08

Puppyren van MaxxPet

Het vierde product in onze top 5 is de puppyren van Maxxpet. Momenteel krijgt dit product 4,2 uit 5 sterren en meer dan 30 reviews op bol.com.

De puppyren van MaxxPet zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen en groottes. De ren zoals hierboven afgebeld is er één met 8 grote panelen, die je makkelijk in elkaar zet. De panelen zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen door het oog & haak systeem, maar niet te koppelen aan andere uitvoeringen.

Qua afmetingen heeft deze Maxxpet hondenren een omtrek van 210 centimeter en een hoogte van 80 centimeter, maar je hebt dus allerlei afmetingen. Je kan bijvoorbeeld ook gaan voor een puppyren 100 cm hoog of puppyren 60 cm hoog. Deze puppyren 80 cm hoog is zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Let wel op met regen, aangezien deze puppykennel dan kan oxideren.

Goede stevige ren, pinnen zijn handig om de onderdelen aan elkaar vast temaken. Deur gaat goed open en dicht. Mooie zwarte kleur zoals op de foto’s. Zeker groot genoeg.

SVandB

Puppyren van Adori

Als laatste sluiten we af met de puppykennel van Adori. Dit product krijgt momenteel 4,2 uit 5 sterren en meer dan 20 reviews op bol.com

Deze Flamingo puppyren bestaat uit acht panelen en is eenvoudig in elkaar te zetten in bijvoorbeeld een cirkel of een vierkant. De ren bevat een deurtje waarmee je gemakkelijk de pups in en uit de ren kan tillen. Ook is de ren opvouwbaar en mee te nemen, dankzij het bijgevoegde handvat. De Puppy Ren is beschikbaar in twee maten:

  • 61 x 61 cm
  • 61 x 76 cm

İs zoals beschreven. Ook een goed product voor sommige delen af te dekken waar je pup niet mag komen.

Gabriel1995

Heb je aan de bovenstaande puppyren niet genoeg? Neem dan hier een kijkje bij Bol.com, waar ze meer dan 100 verschillende puppy rennen op voorraad hebben!

Waarom luisteren naar ons?

Tijdens het zoeken naar de beste puppyren, hebben wij de allerbeste producten onder de loep genomen. Letterlijk honderden reviews zijn doorgenomen, waarbij we naar zowel de positieve als negatieve reviews hebben gekeken. Hierbij kijken wij onder andere naar de volgende punten:

  • Prijs van het product
  • Aantal reviews van kopers
  • Hoogte van de beoordeling
  • Kwaliteit aan de hand van de reviews
  • Features en mogelijkheden die het product kan bieden

Door dit op deze manier aan te pakken, konden wij een mooie lijst van goede producten samenstellen. Op die manier kan jij de beste puppy ren voor jouw situatie vinden.

Wat is een puppyren?

Als het goed is heb je, na het zien van de bovenstaande producten, een goed idee van wat puppy rennen zijn. Mocht dat niet zo zijn, leggen wij het je graag nog een keer uit. Een puppyren zal voor de meeste mensen met een pup geen onbekend product zijn. Toch is het goed om toe te lichten wat dit product nu precies is.

Je kan een puppyren vergelijken met een soort van konijnenkooi, alleen is dit product open aan de bovenkant, vele malen groter en speciaal gemaakt voor puppy’s. Het is dus letterlijk een kooi voor een pup.

Mensen schaffen vooral een ren voor hun kleine puppy’s aan, om ze bij elkaar te houden in één ruimte. Jouw nest jonge pups zijn dan fijn bij elkaar, maar zullen niet zomaar door heel je huis kunnen lopen.

Een ren voor je puppy uitkiezen kan best lastig zijn, want je hebt de keuze uit veel verschillende merken, soorten en kleuren. Het is daarom belangrijk om goed onderzoek te doen naar het juiste product. Met dit artikel proberen we jou een handje te helpen in het maken van de juiste keuze.

Waarom zou je dan een puppyren moeten kopen en welke eventuele voordelen brengt dit met zich mee? Daar staan we hieronder even bij stil.

Puppyren [Uitverkoop] 18x de beste van juni 2024! (18)

Waarom een puppy ren aanschaffen?

Nu je weet wat een ren is én welke de beste zijn, is het belangrijk om te kijken naar de diverse redenen waarom je er één zou moeten kopen.

Het is namelijk een product wat belangrijk kan zijn om in huis te halen. Vandaar wat wij je graag meenemen in de diverse voordelen die een ren met zich mee brengt.

Creëer een eigen plekje voor jouw puppy

De eerste reden waarom mensen een hondenren voor hun pups aanschaffen, is meteen ook een hele belangrijke reden. Het zorgt ervoor dat jouw kleine schatjes een eigen veilige plek hebben.

Om jouw pup de vrijheid te kunnen geven, is het verstandig om een puppyren te kopen. Op die manier kan je pup, op een veilige manier, lekker rondsnuffelen en op onderzoek uit gaan. Jouw pup heeft als het ware een eigen plek voor hem of voor haar. En dit is dus weer belangrijk voor de opvoeding!

Door je puppyren binnen of buiten te plaatsen, laat jij je pup of puppy’s wennen aan allerlei zaken. Wat extra fijn is aan een ren, is dat je niet constant op je pup hoeft te letten. Je kan jouw pup zelfstandig los laten lopen, omdat je kleine viervoeter binnen in de rem blijft.

Daarnaast kan je een puppyren vaak aan je hondenbench vastmaken, waardoor je pup nog meer ruimte heeft om ongestoord rond te snuffelen en een nog grotere veilige plek voor zichzelf heeft.

Ook voor andere kleine dieren, zoals katten of konijnen, geschikt

Ondanks dat veel mensen een ren voor hun eigen hond of hondjes kopen, is het ook goed om te benoemen dat je dit product ook voor allerlei andere dieren kan aanschaffen.

Je ziet weleens dat het baasje ook voor hun kat of konijnen een kennel of ren aanschaft. In die zin is deze hondenren dus ook de ideale oplossing voor andere dieren, waardoor je het op diverse manieren kunt gebruiken.

Perfect voor onderweg

Naast de bovengenoemde voordelen, is een puppyren buiten ook perfect met je mee te nemen als je een tijdje de deur uit gaat. Denk aan een weekendje kamperen, een vakantie of iets anders waarbij je jouw pup meeneemt.

Een opvouwbare puppyren is hiervoor een perfect middel, maar ook een puppy ren buiten dat hiervoor speciaal gemaakt is kan je perfect meenemen. Doordat je een dergelijk item bij je hebt, kan je jouw pup ook tijdens een weekendje weg zijn of haar eigen ruimte geven. Tevens kan je hiervoor ook een grondpen hond met hondenlijn gebruiken.

Voor iedere situatie een geschikte puppy ren

Een ander voordeel van het kopen van een puppy ren, is dat je de keuze hebt uit veel verschillende producten. Je hebt bovenaan dit artikel al de allerbeste items kunnen vinden, zowel voor binnen als buiten, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer die je kan kopen.

Hierdoor is de kans groot dat je een product vindt wat precies bij jouw wensen als baasje aansluit én dat precies bij jouw puppy past. Met dit artikel proberen wij je simpelweg een duwtje in de juiste richting te geven.

Al met al meer dan genoeg redenen en momenten waarop je een puppyren zou kunnen kopen. Maar waar moet je dan rekening mee houden, wanneer je dit product voor je puppy gaat kopen? Lees snel verder, want daar ga je in de volgende alinea allemaal achter komen.

Puppyren [Uitverkoop] 18x de beste van juni 2024! (19)

Puppyren kopen? Houd hier rekening mee

Wanneer jij de fijnste puppyren gaat kopen, is het belangrijk dat je dit afstemt op jouw eigen behoeftes en op wat jouw puppy op dat moment nodig heeft.

Niet iedereen vindt elke functionaliteit even belangrijk. Daarom is het belangrijk om te weten waar je allemaal op kan letten. Hieronder zie je een aantal vragen die belangrijk zijn, tijdens het kopen van een ren voor je puppy. We zullen bij elke vraag even stil staan.

  • Van welk materiaal is de ren gemaakt?
  • Hoe groot moet de puppyren zijn?
  • De prijs van de ren
  • Wil je de ren binnen of buiten gebruiken?
  • Ervaringen van andere mensen?
  • Een tijdelijke of vaste ren?

Van welk materiaal is de ren gemaakt?

Het materiaal waaruit de ren bestaat, zegt vaak iets over de kwaliteit en de stevigheid. Bepaalde materialen gaan ook langer mee dan andere materialen.

Vaak zijn de meest goedkope varianten van de meeste puppyrennen gemaakt van metaal. Daarnaast is een polyester of nylon puppyren ook een veelvoorkomend product, wat lichter is en makkelijker in gebruik is.

Daarnaast is het belangrijk om materiaal te pakken wat past bij de plek waar je de ren neer gaat zetten. Dit zal of binnen of buiten als buitenren zijn.

Als je de ren puppy binnenshuis gaat gebruiken, kan je echt allerlei materialen gebruiken. Wil je het als buitenren gaan gebruiken, dan zal de hondenren van geschikt materiaal gemaakt worden worden dat buiten geplaatst kan worden.

Hoe groot moet de puppyren zijn?

Afhankelijk van hoeveel puppies je hebt en de plaats waar je de ren wilt gaan neerzetten, is de grootte dus erg belangrijk. Het moet immers wel in je huis of in je tuin passen.

Gelukkig kan je bij elke pupyren zien wat de omtrek is van het product en vaak ook de lengte en de breedte. Op die manier kan jij een ren kopen dat goed past in jouw huis of tuin.

Zoals we eerder al hebben benoemd, is het hele doel van een puppy ren dat jouw kleine viervoeter een eigen ruimte heeft. Een ruimte waar hij of zij prima kan rondlopen en even kan spelen. Daarom adviseren wij om een ren voor puppy te kopen dat minimaal 4 x zo groot is als de puppy bench.

De prijs van de ren

Het is van belang om bij de aanschaf van spullen voor je hond ook rekening te houden met de prijs ervan. De prijs dient wel bij je budget te passen. Daarnaast heb je vaak de keuze uit diverse prijscategorieën, variërend van betaalbare producten tot meer prijzige merken. Door goed naar de prijs te kijken, kun je een product vinden dat zowel bij je budget past als bij jouw hond.

Ook is het zo dat bepaalde items langer mee kunnen gaan dan andere items, vertelt de prijs je vaak iets over de duurzaamheid en kwaliteit van het product. Een hogere prijs duidt vaak op een betere kwaliteit. Het kan daarom de moeite waard zijn om iets meer te betalen voor kwalitatief goede producten.

Uiteindelijk blijft de prijs een persoonlijke afweging. Sommige hondenbaasjes vinden het niet erg om wat meer te betalen, terwijl anderen de voorkeur geven aan goedkopere opties. Dit is compleet afhankelijk van jouw eigen voorkeur.

Een kleine puppyren heb je al vanaf zo’n €30 en voor een grote puppyren kan de prijs oplopen tot zo’n €250, voor als je het beste van het beste wilt hebben. Het is belangrijk om de prijs af te zetten tegenover de eigenschappen en kwaliteit, zodat je de beste waarde voor je geld krijgt. Houd er rekening mee dat jouw budget dus tussen deze twee bedragen zal moeten zitten.

Wil je de ren binnen of buiten gebruiken?

De plaats van je ren is érg belangrijk bij het soort ren dat je wilt gaan kopen. Om een voorbeeld te geven:

Een puppyren voor buiten is vaak van metaal. Zo’n ren bestaat uit hekjes, die je door middel van metalen staafjes aan elkaar vastmaakt. Deze staafjes pin je vervolgens vast in de grond, waardoor de ren stevig staat. Je kan je voorstellen dat dit binnenshuis niet zal gaan.

Voor binnen pak je vaak een kleinere metalen ren of de nylon/polyester variant hiervan. Of je kiest voor een puppyren met bodem.

Ervaringen van andere mensen

Bij het doen van productonderzoek, is het belangrijk om te kijken naar de ervaringen die andere mensen hebben met het product. Check ook zeker of deze ervaringen eerlijk/gegrond zijn, voordat je een product besteld.

Door de ervaringen van anderen hondeneigenaren goed door te nemen, kun je eventuele issues, problemen of tekortkomingen in kaart brengen, voordat je het gaat aanschaffen. Dit helpt je niet alleen een teleurstelling te voorkomen, maar ook om ongewenste aankopen te voorkomen. Als je ziet dat veel producten slechte reviews of lage scores krijgen, wil je deze het beste vermijden. Op die manier koop je alleen de beste producten voor jouw hond.

Laat je dus ook zeker informeren door de ervaringen die andere mensen met bepaalde producten hebben. Vaak hebben deze mensen zo’n puppieren al getest, waardoor je makkelijk de voor- en nadelen kan opzoeken.

Producten met slechte reviews of lage scores wil je dan het beste vermijden, zodat je alleen de allerbeste producten voor jouw puppy aanschaft.

Een tijdelijke of vaste ren?

Als laatste is het belangrijk om na te denken of je een tijdelijke of vaste ren wilt, voor in de tuin bijvoorbeeld. Een vaste ren maak je vaak vast aan het grondoppervlak en een tijdelijke ren wil je weer makkelijk kunnen opbergen.

Als je dus gaat rondkijken voor een ren, houd dan rekening met hoe je hem wil gaan gebruiken. Laten we nu verder gaan met hoe je de ren van je puppy het beste kunt reinigen.

Puppyren [Uitverkoop] 18x de beste van juni 2024! (20)

Hoe maak je een puppyren schoon?

Zo nu en dan is het belangrijk om de ren schoon te maken. Vooral als je een puppyren met een metalen bodem hebt. Hierdoor blijft niet alleen de ren van je puppy in de meest optimale conditie, ook elimineert het de groei van bacteriën en schimmels.

Maar hoe maak je een puppie ren schoon en welke stappen moet je daarvoor ondernemen? Gelukkig is dit niet al te moeilijk! Je komt met wat diervriendelijke zeep, heet water en een poetsdoekje al heel ver.

Hoe je de puppie ren precies schoonmaakt ligt vooral aan het soort dat je gekocht hebt. Een puppyren voor buiten kan je bijvoorbeeld prima met de hogedrukspuit schoonmaken, aangezien dit soort producten goed tegen water kunnen.

Doe dit dan wel op een lage stand, zodat je geen verf of iets dergelijks van de ren voor puppies afspuit.

Een puppyren voor binnen maak je met wat zeep, heet water en een poetsdoekje schoon. Dit doe je op dezelfde manier als dat je andere spullen schoonmaakt, simpelweg door het af te doen met een doekje en wat water.

Oké, je weet nu bijna alles wat je moet weten over de puppy ren. We hebben het alleen nog niet gehad over hoe je jouw puppy in een ren laat gaan. Vandaar dat wij deze vraag in de volgende alinea beantwoorden. Lees snel verder!

Hoe leer je jouw puppy aan in de ren te gaan?

Zodra je een puppy ren hebt gekocht én gaat gebruiken, zal je zien dat je puppy niet perse staat te popelen om erin te gaan. Dit zal namelijk per hond verschillen. Vandaar dat jij met de onderstaande stappen jouw puppy een handje kan helpen.

Allereerst is het van belang dat je de ren op de juiste locatie neerzet, met het deurtje open. Op die manier kan je pup zelf in de ren gaan, mocht het dat willen.

Wat wij prettig vinden is om wat puppy speeltjes en dergelijke in de ren te leggen, aangezien dit vertrouwd aan kan voelen. Ook wil een puppy snoepje of puppy snackje helpen om je pup de ren in te lokken.

Zodra je merkt dat je puppy vertrouwd is met de ren, kan je verder gaan door het deurtje te sluiten en te kijken hoe je pup hierop reageert. Met een beetje geduld zal je zien dat een ren niet eens zo eng is ;).

Ren voor puppy – veelgestelde vragen

Voordat wij dit artikel afsluiten, willen wij je wat veelgestelde vragen laten zien. Heb jij, na het lezen van dit artikel, alsnog een prangende vraag> Stel die dan gerust in de reacties hieronder. Dan nemen wij het mee in de onderstaande lijst.

Wat is de beste ren voor een puppy?

Wij hebben in dit blog diverse puppyrennen onderzocht, zoals je hebt kunnen lezen. Uit dit onderzoek zijn een aantal top producten naar voren gekozen. Wij zullen je dan ook niet één goed product meegeven, maar meerdere. Zo kan jij zelf de keuze maken wat het beste bij jou past.

Hoe laat je jouw pup wennen aan een ren?

Een goede manier waarop je een kan laten wennen aan een ren, is om je pup of puppy’s in de ren te zetten en er zelf bij gaan zitten. Samen spelen, zodat je pup gewend raakt kan zeker geen kwaad. Als je pups zich netjes gedragen, kan je een beloning uitdelen.

Wat is het belangrijke voordeel van een puppy ren?

In onze optiek is het grootste voordeel dat je een eigen plek voor je puppy creëert. Zo kan hij of zij niks kapot maken en je kan jouw pup goed in de gaten houden. Dit geeft veel rust. Een veilige omgeving is ook prettig voor je puppy zelf natuurlijk, omdat de kans op ongelukjes kleiner wordt.

Wat is de juiste hoogte voor een puppyren?

Zoals je aan de producten in dit blog hebt kunnen zien, zijn veel puppy rennen tussen de 50 en 90 centimeter hoog. De juiste hoogte is tevens afhankelijk van wat voor hondenras jij hebt, dus daar kan je hoe dan ook rekening mee houden. Nu zal een ren van 80 of 90 centimeter voor de meeste puppy’s wel hoog genoeg zijn.

Waar plaats je een puppy ren in je huis?

Plaats de puppyren op een rustige en toegankelijke plek in huis, bijvoorbeeld in de woonkamer waar je pup kan wennen aan dagelijkse geluiden. Vermijd plaatsen met direct zonlicht of tocht. Een centrale plek stelt je in staat om een oogje in het zeil te houden terwijl je pup zich veilig voelt.

Hoe laat je jouw puppy wennen aan de ren?

Laat je puppy wennen aan de ren door er positieve associaties te creëren. Leg er een comfortabel kussen bench of puppy kussen, wat speelgoed en water in en moedig je pup aan om er vrijwillig in te gaan. Gebruik snoepjes of snackjes en complimentjes om positief gedrag te belonen. Laat de ren deel uitmaken van hun dagelijkse routine, zodat ze het als hun eigen plek gaan beschouwen.

Kan je jouw pup lange tijd in de puppyren laten?

Hoewel de ren een veilige plek is, moet je je pup niet langdurig opgesloten houden. Puppies hebben sociale interactie, beweging en stimulatie nodig. Gebruik de ren vooral wanneer je pup alleen moet zijn, even moet rusten of voor korte momenten van begeleid spelen.

Helpt een puppyren bij zindelijkheidstraining?

Puppy’s hebben van nature de neiging hun slaapplaats schoon te houden. Plaats een honden toilet of puppy pads in een hoek van de ren en leer je pup daarop te plassen. Zorg ervoor dat je de ren op tijd opent om je pup naar buiten te laten voor een plaspauze en vergeet niet complimentjes en beloningen te geven voor succesvolle buitenplasjes.

Help, mijn puppy huilt in de beste puppyren

Het is normaal dat een puppy in het begin protesteert als ze in de ren worden geplaatst. Dit is een manier om aandacht te trekken. Blijf kalm en laat ze geleidelijk wennen door korte periodes in de ren te beginnen en geleidelijk te verlengen. Gebruik afleidingen zoals kauwspeelgoed en beloningen om positieve ervaringen te creëren en het huilen te verminderen.

Hoe lang kan je jouw puppy veilig in de ren laten?

Puppies hebben veel slaap nodig, dus het is normaal dat ze een groot deel van de dag rusten. Over het algemeen kan een puppy tot 3 maanden oud ongeveer 1 tot 2 uur in de ren blijven, met regelmatige pauzes om te plassen, te spelen en aandacht te krijgen. Naarmate je pup groeit, kun je de tijd in de ren geleidelijk verlengen.

Kan je de puppyren buiten gebruiken?

Je kunt de puppyren buiten gebruiken, maar zorg ervoor dat je pup altijd onder toezicht staat. Buiten kunnen er meer prikkels zijn en kan je pup andere dieren tegenkomen. Zorg er ook voor dat je puppyren wel voor buiten geschikt is. Plaats de ren op een schaduwrijke plek om oververhitting te voorkomen en houd je pup gehydrateerd.

Kan je meerdere puppyrennen met elkaar verbinden?

Sommige puppyrennen zijn ontworpen om met elkaar verbonden te worden voor een grotere speelruimte. Dit kan handig zijn als je meer ruimte wilt bieden aan je pup om te bewegen. Zorg ervoor dat de verbonden rennen veilig en stabiel zijn om ongelukken te voorkomen.

Kan je jouw pup in de ren laten als ik niet thuis ben?

Hoewel een puppyren een veilige plek is, is het niet ideaal om je pup er langdurig in achter te laten zonder toezicht. Puppies hebben sociale interactie en beweging nodig voor hun ontwikkeling én houden van gezelschap. Als je niet thuis bent, zorg dan voor een oppas, hondenopvang of een vriend om je pup gezelschap te houden.

We zijn nu aan het einde gekomen van dit artikel. We hopen dat we jou hebben kunnen helpen met het maken van de juiste keuze. Zo niet, horen we dat graag in de comments. Ook als je iets aan dit artikel hebt gehad, horen wij dat graag. Neem voor andere hondenproducten even een kijkje op ons hondenblog!

Wat vond jij van dit blog?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemtelling: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht waardeert.

Puppyren [Uitverkoop] 18x de beste van juni 2024! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Trent Wehner

Last Updated:

Views: 6334

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Trent Wehner

Birthday: 1993-03-14

Address: 872 Kevin Squares, New Codyville, AK 01785-0416

Phone: +18698800304764

Job: Senior Farming Developer

Hobby: Paintball, Calligraphy, Hunting, Flying disc, Lapidary, Rafting, Inline skating

Introduction: My name is Trent Wehner, I am a talented, brainy, zealous, light, funny, gleaming, attractive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.